Verkoelendak Nederland BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Beegderveld 5
6099NC Beegden
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
info@verkoelendak.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Felstechniek Nederland heeft zich gespecialiseerd in het monteren en verwerken van zinken, koperen en non-ferro daken en gevels. Door onze jarenlange ervaring en specifieke kennis van deze duurzame materialen zijn we in staat om nagenoeg elk project te realiseren. Dankzij onze nauwe samenwerking met Verkoelen Dak Nederland - gespecialiseerd in traditionele dakbedekkingen zoals bitumineus, kunststof, pannen en leien - kunnen we een unieke totaaloplossing bieden.


Verkoelendak Nederland
Verkoelendak Nederland BV is al 40 jaar één van de meest toonaangevende dakbedekkingsbedrijven van Nederland en daarbuiten. Verkoelen biedt u een totale dienstverlening op het gebied van dakbedekkingen. Totale dakzorg, zo u wilt. In het voortraject, in de uitvoering en het natraject. Dat doen wij met ruim 60 medewerkers. Stuk voor stuk gemotiveerde en gespecialiseerde medewerkers. Mensen met vaktrots. Met ervaring, inzicht en inzet. Zij hebben Verkoelen tot het bedrijf gemaakt dat het nu is: een bedrijf dat een prominente plaats inneemt in de top-5 van de Nederlandse dakbedekkingsbedrijven.

Zinkwerken
Zink wordt veelal toegepast voor de bekleding van daken en gevels. De duurzaamheid en verwerkbaarheid van zink zijn optimaal. Ook na jaren heeft het nog steeds dezelfde eigenschappen. Het wordt niet bros en veroudert niet en het is heel gemakkelijk te repareren.

Koperwerken
De toepassing van metalen zoals koper heeft veel voordelen. Koper is uiterst duurzaam, heeft een exclusieve uitstraling en daarnaast ook nog uitstekende verwerkingsmogelijkheden. Ook vraagt een koperen dak of gevel nauwelijks onderhoud.

Non-ferro daken/gevels
Steeds vaker kiezen architecten voor het gebruik van titanium, RVS of aluminium als dak- en gevelbekleding. De duurzaamheid en uitstraling van deze materialen spelen daarbij een belangrijke rol.

Service:
Bitumen dakbedekking, Dakdekken, Dakgoot, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakreparatie, Kunststof dakbedekking (EPDM / PVC / TPE), Leisteen dakbedekking, Metalen dakbedekking, Pannendak

Service:
E-mail: info@felstechniek.nl, Online advies / informatie aanvraag

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Specialisatie:
Gevelbekleding, Koperwerk, Non-ferro, Zinkwerk

Aangesloten bij / Certificering:
Vebidak, VCA, NV Leidekkers