Selecteer provincie

Slabbers Bouwbeheer / Timmerwerken BV Math

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Leppingtonstraat 7
6067HZ Linne
Limburg
Telefoonnummer
e-mail
info@slabbers-bouwbeheer.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Serres/aanbouw, Verbouwingen, trappen
Interieurwerken, deuren, kozijnen
Dakwerken, keukens, CNC werk
Overkappingen, wandkasten, meubels
Specialistische werken

http://www.slabbersbv.nl

info@slabbers-bouwbeheer.nl

Wat wij doen:

Math Slabbers Bouwbeheer in Linne is gespecialiseerd in alle voorkomende timmer- en metselwerkzaamheden van groot tot klein.

Wilt u ruimer wonen of is uw woning toe aan een verbouwing?

Wij willen u daar graag bij helpen.

Er zijn veel mogelijkheden, bijvoorbeeld extra ruimte creëren, uw woning beter bruikbaar maken of uw interieur vernieuwen. Omdat wij vrijwel alle werkzaamheden in eigen beheer uitvoeren kunnen wij u een korte bouwperiode garanderen. We werken vanuit uw wensen, snel en efficiënt.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Tegen een scherpe prijs zijn wij u van dienst bij de verbouwing van uw woning.

Buiten uw huis zijn er veel mogelijkheden om te verbouwen. Denk hierbij aan een serre/aanbouw, een extra garage of een overkapping voor uw terras of oprit, of zelfs een dakterras.

Een verbouwing vraagt specialisme en vakmanschap. Wij voeren alle verbouwingen uit met resultaatgerichte en ervaren vakmensen. Wij zijn bereid om uw partner te zijn in uiteenlopende bouwprojecten zowel voor timmer- en metselwerk als van nieuwbouw tot renovatie.

Ook verbouwingen van groot tot klein zijn bij ons mogelijk. Wij regelen alles voor u en zijn betrokken van begin tot eind.

Wilt u uw verloren zolderruimte verbouwen naar een extra slaapkamer of een aparte studeerkamer?

Dit kan al door het plaatsen van een dakkapel!

Wij komen persoonlijk en in overleg met u de gewenste maten opnemen. Ook het plaatsen van de dakkapel hoort bij onze levering. Van buiten geheel afgewerkt in onderhoudsvrije materialen.

Ook andere timmerwerkzaamheden op het gebied van dakwerken kunnen wij voor u uitvoeren. Denk hierbij aan de vervanging van spanten of gordingen of het aanbrengen van overstekken en boeiboorden. Een product wat we ook veel maken / leveren is de lichtstraat. Door het plaatsen van een lichtstraat creërt u een ruimtelijker gevoel en het brengt natuurlijk veel licht met zich mee...

Wij werken met hoogwaardige materialen voor het vervaardigen van de meest uiteenlopende interieurs en meubelen, zowel modern als klassiek.
Wij hebben een brede ervaring met diverse timmerwerken, denk hierbij aan schuif-, wand-, en inloopkasten, keukenrenovaties, balies, binnendeuren, enz.
Voor kasten of dergelijke werken maken wij gebruik van materialen als mdf, maar ook geplastificeerd of gefineerd plaatmateriaal verkrijgbaar in allerlei kleuren en designs.

Wij maken, leveren en plaatsen houten trappen in alle soorten en maten van klassiek tot modern. Diensten:
Aanbouw, Advies, Houtbewerking, Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Timmerwerk op maat, Verbouwen

Soort aanbieder:
Aannemer, Bouwbedrijf, Meubelmaker, Onderhoudsbedrijf, Timmerbedrijf, Timmerman, Werkplaats

Soorten timmerwerk:
Badkamerkastjes, Dakkapel, Deuren, Inbouwkasten, Interieur, Kasten, Keukenkastjes, Kozijnen, Lambrisering, Meubels, Stellages, Terrasoverkapping, Trappen, Veranda

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren