Selecteer provincie

Boer Aannemersbedrijf Timmerfabriek De

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Energieweg 24
2382NK Zoeterwoude
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Een vertrouwde naam in de Leidse regio
Het fundament voor ons bedrijf werd gelegd in 1973, toen het bedrijf werd opgericht door Cees de Boer. In de jaren daarna groeide de onderneming gestaag en werden de werkzaamheden uitgebreid. Naast onderhoud en renovatie kwam er veel restauratie en nieuwbouw bij. Mede doordat er enkele overnames plaatsvonden, groeide De Boer uit tot het huidige aannemersbedrijf. De onderneming telt zo’n 40 medewerkers.

Een nieuw management sinds 2003
Nadat Cees de Boer in januari 2003 een stap terug deed, namen zijn zoons Bas en Rick het roer over. Ook bij dit nieuwe management is de vertrouwde De Boer-kwaliteit in goede handen. Wel waait er inmiddels een nieuwe ´spirit´ door het familiebedrijf. De gebroeders de Boer zijn vast van plan om hun bedrijf nog verder uit te bouwen. Met nog meer nadruk op kwaliteit, service en directe, korte lijnen met de klanten.

Voor elk bouwplan
Wij zijn specialisten in kleinschalige projecten in de Leidsche regio. Je zou kunnen zeggen: we zijn groot geworden door klein te blijven. Daardoor kennen wij als geen ander de beste bouwoplossingen. Vele bedrijven, beleggers en woningbouwverenigingen maken al jaren gebruik van onze unieke ambachtelijke ervaring. We beschikken over de nieuwste en meest geavanceerde technieken en machines. Daarbij kunnen onze opdrachtgevers altijd rekenen op de juiste vakmensen op de juiste plek, waarmee we flexibel in kunnen spelen op hun wensen.

Begeleiding van het complete bouwproces
Bij ons vindt u alle benodigde disciplines onder één dak. Als u wilt, kunnen wij het hele bouwproces begeleiden en u op alle onderdelen adviseren. Vanaf het eerste bouwplan tot het moment van oplevering. Of het nu gaat om een bouwtekening of om het aanvragen van bouwvergunningen. We regelen alles voor u. Trouwens, ook steeds meer particuliere opdrachtgevers kiezen voor onze manier van bouwen. Het aantal opdrachten uit die hoek neemt jaarlijks toe.
Voor elk bouwplan
Omdat we zoveel kleinschalige projecten doen, hebben we ervaring met alle soorten opdrachten en zijn we van alle bouwmarkten thuis. Of het nu gaat om onderhoud, renovatie, restauratie, verbouwing of nieuwbouw. Zonodig schakelen we onderaannemers en leveranciers in. Daarvoor kunnen wij een beroep doen op een zorgvuldig geselecteerde, vaste kern van specialisten. Waaronder een aantal gerenommeerde architecten. Bouwbedrijf De Boer is Erkend Leerbedrijf en is aangesloten bij Bouwend Nederland, VCA** en Bouwgarant.Service:
Uitgevoerde werkzaamheden onder volledige garantie

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Herbouw, Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, Schadeherstel

Specialisatie:
Badkamer, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Constructieberekening, Dakbedekking, Dakgoot, Dakkapel, Dakterras, Dakwerk, Funderingsherstel, Installatiewerk, Isolatie, Kelder, Keuken, Kozijnen, Plafond, Ramen / deuren, Serre, Toilet, Trap / balustrade, Vloer, Zolder

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, BouwGarant, VCA, Erkend Leerbedrijf