Wagemans R

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Ottersveen 311
3205VD Spijkenisse
Zuid-Holland
Telefoonnummer
e-mail
info@rwagemans.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0181-631933

fax : 0181-787642

mobiele telefoon : 06-46355196

Wat wij doen:
Remco Wagemans is een kleine, overzichtelijke allround onderneming. Gespecialiseerd in kleine en grote verbouwingen in en om uw woning en bedrijfspanden. Voor het renoveren van badkamers en keukens, het plaatsen van dakkapellen, ramen en deuren tot het leggen van vloeren. Bij ons bedrijf zijn particulieren en bedrijven verzekerd van een perfect resultaat en een zorgeloos bouwproces.

Ons bedrijf is een eenmansbedrijf dat samenwerkt met een vast team van zelfstandige ondernemers. Allen beschikken over verschillende disciplines waardoor wij van alle markten thuis zijn en de werkzaamheden goed kunnen combineren. Ons bedrijf blijft, wat belangrijk is om te vermelden, te allen tijde het eerste aanspreekpunt.

Wij helpen u graag in het renoveren of verbouwen van uw aankomend bouwproject. Wij nemen al de tijd om uw ideeën om te zetten in een duidelijk en uitvoerbaar plan. Ons bedrijf geeft u graag tips en adviezen als u nog geen concrete plannen heeft. Samen met u kunnen dan alle voor en tegens tegen elkaar worden afgewogen en wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt.

Het renoveren of een verbouwing gaat altijd gepaard met ongemakken en inbreuk op uw privacy. Ons bedrijf is daar wel degelijk van bewust en maken
ons daarom sterk om deze ongemakken zo klein mogelijk te houden en rekening te houden met de wensen van onze klanten. Wij zorgen er voor dat na een werkdag uw huis zo netjes mogelijk wordt achter gelaten.

Wij werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardig materiaal en materieel tegen de beste prijs, service en snelheid. Ons bedrijf maakt gebruik van vaste leveranciers, hierdoor blijven wij op de hoogte van de nieuwste productontwikkelingen zodat wij die kunnen toepassen in onze projecten.Diensten:
Aanbouw, Advies, Onderhoud, Renovatie, Verbouwen

Klussen in:
Badkamer, Kantoor, Keuken

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Type opdrachten:
Timmerwerk