Selecteer provincie

Aannemers/Bouwbedrijf Geertse 0118-591320: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Dorpsdijk 14
4354AC Vrouwenpolder
Zeeland
Telefoonnummer
e-mail
info@geertse.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouwbedrijf Geertse, gevestigd in het Zeeuwse Vrouwenpolder, biedt al meer dan 100 jaar kwaliteit op maat. Een echt familiebedrijf waar momenteel de vierde generatie aan het roer staat.

Wij zijn een bedrijf dat werkzaamheden verricht in Walcheren en daarbuiten betreffende onderhoud van woningen tot nieuwbouw van woningen / villa's. Daarbij zijn we van oudsher sterk in aanbouwen en opbouwen van woningen door houtskeletbouw toe te passen. Ook hebben we een machinale timmerwerkplaats waar u terecht kunt voor het kopen van 1 glaslat tot het maken van alle (draaikiep)kozijnen in uw gehele woning. Deze kunnen uiteraard ook door onze buitenmedewerkers geplaatst worden.

Door al die jaren heen is ons motto onveranderd gebleven; het bieden van kwaliteit en aandacht voor onze klanten. Om dit te kunnen waarborgen is ons bedrijf aangesloten bij brancheorganisatie Bouwned en mogen wij ons erkend BouwGarant-aannemer noemen.

Met een vast team van medewerkers en onderaannemers staan wij voor u klaar.

In onze goed uitgeruste werkplaats in Vrouwenpolder worden veel van onze werkzaamheden voorbereid. Wij beschikken over een uitgebreid en modern machinepark.

Uw woning is uw trots, u doet er alles aan om het geheel er keurig uit te laten zien. Er is echter nog één doorn in uw oog: de vieze groene alglaag die uw stenen en dakpannen aantast. Onze productlijn reinigingsmiddelen is milieuvriendelijk, is niet silliconenhoudend en kan ook toegepast worden voor het verwijderen van graffiti.Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 18:00 Kantoor/werkplaats
Dinsdag : 08:00 - 18:00 Kantoor/werkplaats
Woensdag : 08:00 - 18:00 Kantoor/werkplaats
Donderdag : 08:00 - 18:00 Kantoor/werkplaats
Vrijdag : 08:00 - 18:00 Kantoor/werkplaats
Zaterdag : 09:00 - 12:30 werkplaats
Alle Zon En Feestdagen Zijn Wij Gesloten : 09:00 - 18:00 Service:
Plafond

Diensten:
Aanbouw, Uitbouw, Utiliteitsbouw, Verbouwen

Specialisatie:
Badkamer, Beglazing, Bouwvergunning, Dakbedekking, Dakgoot, Dakgoten, Dakkapel, Dakkapellen, Deurkozijn, Fundering, Garage, Geluidsisolatie, Isolatie, Keuken, Kunststof kozijnen, Maatwerk, Metselwerk, Serre, Ventilatie, Vloer, Vloeren, Water, Woningbouw, Woningen

Betalingsmogelijkheden:
Contant

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland, Bouwgarant