Selecteer provincie

Aannemersbedrijf D Kroese BV 0297-262676: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Demmerik 96
3645EE Vinkeveen
Utrecht
Telefoonnummer
e-mail
info@kroesebv.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

nieuwbouw, verbouw, onderhoud, renovatie

Wat wij doen:
Al meer dan 120 jaar is de naam van Kroese verbonden met de bouw. Op dit moment realiseren wij jaarlijks vele nieuwe projecten in de woning- en utiliteitsbouw. Doormiddel van deze website proberen wij u op de hoogte te houden van alle actuele ontwikkelingen binnen ons bedrijf. Dat maakt het zeker de moeite waard om er regelmatig een kijkje te nemen.
De basis van Aannemersbedrijf D. Kroese BV werd lang geleden gelegd en toch is het een bedrijf van deze tijd. Nieuwe ontwikkelingen krijgen alle ruimte, maar wel met oog voor de 'ouderwetse' kwaliteit. Reeds in 1886 begint Hendrik Kroese met een scheepswerf op het Donkereind te Vinkeveen. Op deze scheepswerf werden "pramen" gemaakt en werden verschillende timmerwerkzaamheden verricht. Als gevolg van de ruilverkaveling (1932) kwam de nadruk steeds meer te liggen op het bouwen van houten tuinderijkassen, stallen, boerderijen en woningen.

Via deze weg van geleidelijke groei werd de basis gelegd voor het huidige aannemersbedrijf. Dat staat onder leiding van alweer de vierde generatie Kroese. Wij kunnen dan ook met recht zeggen dat wij een jarenlange ervaring hebben in alle aspecten die met de bouw te maken hebben. Deze ervaring heeft ons geleerd dat je als bedrijf continue moet werken aan het verbeteren van de kwaliteit en producten. Een voorbeeld daarvan is ons lidmaatschap van Bouwend Nederland. Het geeft u als opdrachtgever de zekerheid dat wij aan de vestigingseisen en aan de wettelijke eisen van vakmanschap voldoen.

Wij hechten veel waarde aan een klantgerichte houding door persoonlijke begeleiding van u als klant. Daarom werken we met vaste aanspreekpunten zodat u steeds weet bij wie u terecht kunt.

De bedrijfscultuur binnen Aannemersbedrijf D. Kroese BV is een belangrijke pijler van het succes van de onderneming. De sfeer bij ons is goed en dat vinden we belangrijk. Geen formaliteiten, iedereen kan binnenstappen voor een vraag of overleg. De relaties met onderaannemers en leveranciers bestaan vaak al lang en daar hechten we waarde aan. Op deze manier bouw je op basis van vertrouwen een goed samenwerkingsverband op. Onze vaklieden hebben een zekere mate van zelfstandigheid in werken, zodat ze niet elke verandering terug hoeven te koppelen. Dat vertrouwen hebben ze en dat betaalt zich terug. Als een project snel afgerond moet worden, gaan de schouders eronder!

Service:
Advies

Diensten:
Aanbouw, Utiliteitsbouw

Specialisatie:
Appartementen, Architect, Badkamers, Dakkapellen, Deuren, Kantoor, Keukens, Ramen, Vloeren, Woningbouw, Woningen

Aangesloten bij / Certificering:
Bouwend Nederland