Hol J W 0347-352102: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Prins Bernhardstraat 25
4121EV Everdingen
Utrecht
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-53835473
rietdekkersbedrijf

Wat wij doen:
Familiebedrijf J.W. Hol Rietdekkersbedrijf te Everdingen bij Utrecht is gespecialiseerd in het aanleggen en herstellen van rieten daken.

Wij slopen en vervangen oude rieten daken en brengen rieten daken aan op nieuwe panden (boerderijen, landhuizen, villa's, tuinhuizen, prielen en hooibergen).

Naast het aanbrengen van nieuwe daken is onderhoud ons belangrijkste werk, zoals het schoonmaken, bijsteken en inspuiten tegen algen.
Ook kan U bij ons terecht voor het plaatsen van dakramen en dakkapellen in bestaande rieten daken, en verzorgen wij eventueel de vervanging van houtwerk, brengen we isolatie (platen) aan, en verzorgen we metselwerk (schoorsteen).

De rieten daken die wij leveren worden comform de richtlijnen van de vakfederatie aangebracht. Kwaliteit en netheid staan bij ons hoog in het vaandel en natuurlijk is bij ons de klant koning!

Wij kunnen U ook informeren over het vervangen van dakpannen door riet en wat de verschillende mogelijkheden zijn.

Ons bedrijf bestaat reeds dertig jaar en heeft in die tijd een sterke reputatie opgebouwd. J.W. Hol Rietdekkersbedrijf is gevestigd in Everdingen, waar het sinds jaar en dag werkzaam is in de rietdekkerij. Inmiddels is de 5e generatie al werkzaam in het familiebedrijf.

Wij leveren al het materiaal en zorgen voor een uitstekende plaatsing. Door onze ruime ervaring kunnen wij U vakmanschap en een perfecte service aanbieden!

Wij zijn werkzaam in de provincies Utrecht, Brabant, Gelderland en Zuid-Holland, en rekenen geen verplaatsingskosten aan.
Service:
Dakisolatie, Dakonderhoud, Dakreparatie

Service:
Geen voorrijkosten, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Diensten:
aanleg rieten daken, bijsteken, Dakonderhoud, Dakreparatie, herstel rieten daken, inspuiten tegen algen, rieten daken aanbrengen op nieuwe panden, slopen en vervangen oude rieten daken

Specialisatie:
Dakisolatie, metselwerk (schoorsteen), plaatsen van dakkapellen in bestaande rieten daken, plaatsen van dakramen in bestaande rieten daken, vervanging van houtwerk

Doelgroep:
Particulieren