Selecteer provincie

Aannemersbedrijf Been A

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Eesveenseweg 68
8347JE Eesveen
Overijssel
Telefoonnummer
e-mail
bouwen@aannemersbedrijfbeen.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-12825905

mobiele telefoon : 06-20975410

http://www.aannemersbedrijfbeen.nl

Wat wij doen:
Vader Aaldert Been begon in begin jaren 60 zijn eigen timmer- en aannemersbedrijf A. Been. Al van jongs af aan werkt timmermanszoon Albert Been mee in het bedrijf. Ook zoon Jan koos voor het aannemersvak. 'Mooier is er niet' is de stelregel van de beide broers. Inmiddels staan zij tweeën aan het roer van A. Been aannemersbedrijf.

Wij zijn in te schakelen voor alle soorten werkzaamheden op het gebied van de bouw. Niet alleen nieuwbouw, maar ook onderhoud, de reparatie van een dakgoot of het aanbrengen van een dakkapel, we zijn overal inzetbaar.

Nieuwbouw
Het realiseren van landhuizen in het duurdere segment is in de loop van de jaren uitgegroeid tot een specialisme van Been aannemers. In de meeste gevallen treden wij op als hoofdaannemer, om vervolgens gespecialiseerde timmerlui, stukadoors en tegelzeter in te schakelen. Vanzelfsprekend elk de beste in hun vakgebied, want kwaliteit staat bij ons voorop. Zo bouwen we elk huis met authentiek ambachtelijk vakwerk.

Maar we leveren niet alleen vakwerk als het om mooie landhuizen gaat. Ook de bouw van een stallencomplex of bij het aanbouwen aan een bestaande woning proberen we naar volle tevredenheid van onze klanten uit te voeren. Dat spreekt vanzelf!

Restauratie
Door onze kennis van het oude ambacht wat het timmervak vroeger was, kunnen de broers van Been aannnemers u ook prima adviseren als het om restauratie gaat.

Wij proberen altijd het authentieke van een pand eer aan te doen, en de originele elementen zoveel mogelijk te behouden. Hierdoor behoudt een pand zijn historische uiterlijk, maar zal het woongenot van hedendaags niveau zijn.


Verbouw
Nu is het bouwen van landhuizen en restaureren van oude woningen iets waar Been aannemers goed in zijn. Toch werken wij met hetzelfde plezier aan een dakkapel van een bestaande woning, en het verbeteren van de kwaliteit van uw bestaande woning. Voor problemen met lekkage, of een meer energiezuinige ingreep zijn wij in te schakelen.

Goed overleg en afspraken nakomen is wat we hoog in het vaandel hebben staan. En dat merkt u in het resultaat!Service:
Aanbouw / verbouw, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Installatiewerk

Service:
Alleen op afspraak, Online offerteaanvraag

Diensten:
Aanbouw / verbouw, Nieuwbouw, Schadeherstel

Specialisatie:
Bestrating, Bouwadvies, Bouwtekening / constructietekening, Complete aanbouw plaatsen, Dakgoot, Dakkapel, Dakwerk, energiezuinige aanpak, Gas / water, Installatiewerk, landhuizen, stallen, Stucwerk / stukadoren, Tegelwerk, Timmerwerk

Doelgroep:
Particulieren