Totaal Reno 0228-526576: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Tomatenmarkt 16
1681PH Zwaagdijk-Oost
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


mobiele telefoon : 06-23177979

Wat wij doen:
Bent u op zoek naar een veelzijdige vakman aan wie u met een gerust hart uw verbouwing, renovatie, onderhoud en andere bouwwerkzaamheden in en rond het huis kunt toevertrouwen? De Klussenier staat u met raad en daad bij. Hij regelt voor u de complete verbouwing. Van levering materialen, de inhuur van collegas tot het moment dat uw woonwens wordt opgeleverd houdt hij de regie in eigen hand. Lekker makkelijk dat u slechts één aanspreekpunt heeft die alles voor u regelt.

Snel, goed en betrouwbaar staan hoog in het vaandel en meer dan 200 Klusseniers bewijzen dagelijks dat zij uw partner voor 'Vertrouwd verbouwen' zijn. Kijk mee wat De Klussenier voor u kan betekenen. Uiteraard met garantie. Natuurlijk kunt u altijd De Klussenier in de buurt voor een vrijblijvende offerte uitnodigen.

Voor alle werkzaamheden, ook de kleinere, is hij uw gesprekspartner.

De slogan Vertrouwd Verbouwen geeft aan dat De Klussenier een veelzijdige vakman is die u uw opdracht voor verbouw, renovatie, onderhoud en allerlei soorten bouwwerkzaamheden met een gerust hart kunt toevertrouwen.

Het onderscheid met traditionele klusbedrijven is dat hij door als Klussenier zijn diensten aan te bieden, een duidelijke keuze heeft gemaakt voor gegarandeerde kwaliteit. Hij durft het aan dat u zijn werk langs de meetlat legt want een Klussenier tekent ervoor dat hij de afgesproken kwaliteit levert. En afspraak=afspraak.

Onder de naam van de kwaliteitsformule De Klussenier exploiteert hij zijn eigen bedrijf. Iedere Klussenier onderschrijft de formulespelregels die voor u als opdrachtgever een garantie inhouden.

Elke kandidaat-Klussenier wordt in eerste instantie intensief op zijn veelzijdige vakmanschap getest. Zo loopt hij stage bij ervaren Klusseniers. Slechts 5% van alle kandidaten komt uiteindelijk aan de eindstreep. Voordat hij zich überhaupt Klussenier mag noemen, volgt hij een zesdaagse starttraining waarbij hij vertrouwd wordt gemaakt met ondernemersvaardigheden.
Service:
Demontage, Garage, Kantoor, Klusbedrijf, Klusjes, Lekkage stoppen, Montage, Onderhoud, Slaapkamer, Verbouwen, Vloeren leggen

Service:
Gratis offerte

Diensten:
Aanbouw, Advies, Demontage, Montage, Renovatie, Reparatie, Verbouwen, Verkoop

Klussen in:
Badkamer, Garage, Kantoor, Keuken, Magazijn, Slaapkamer, Tuin, Woonkamer

Type opdrachten:
Bedrading aanleggen, dakkapel, isolatie, Klusjes, kozijnen, Leidingen aanleggen, Lekkage stoppen, serre, Stucwerk, Timmerwerk, tuinhuis, Verlichting, Vloeren leggen

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Klusbedrijf

Diensten:
Onderhoud, Renovatie

Diensten:
Schilderwerk

Specialisatie:
Schilderwerk, Stucwerk