Bakker Bouw BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Heideweg 8
1261GR Blaricum
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
info@bakkerbouw.com
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Wij doen vele verschillende projecten: verbouwingen en renovaties van kroegen, kantoren, woonhuizen.
Van een simpele onderhoudsklus tot een ingrijpende verbouwing. Altijd bieden we een pasklare en flexibele oplossing. Vanuit onze jarenlange ervaring kunnen we ons behalve als uitvoerende partij ook opstellen als adviseur bij al uw bouwtechnische vraagstukken.

Bakker Bouw BV bouwt zowel in de huur- als in de koopsector. De laatste jaren heeft het bedrijf in deze sector een flinke groei doorgemaakt. Dat is niet in de laatste plaats te danken aan het feit, dat zelf initiatief werd genomen om plannen te ontwikkelen. De ontwikkelingen op het terrein van energiezuinig en duurzaam bouwen worden op de voet gevolgd. In overleg met de opdrachtgever kunnen deze aspecten in het ontwerp worden meegenomen.

We hebben ons gespecialiseerd in het bouwen voor de grotere opdrachtgever. Geen wonder dat ook woningbouwverenigingen bij Bakker Bouw BV vaste klant zijn, ook al omdat we ná de oplevering met toewijding het onderhoud op ons kunnen nemen. Daarnaast zijn we ook voor vastgoedontwikkelaars een interessante partij, omdat we zo'n grote kennis hebben van zo efficiënt mogelijk bouwen. Snelheid is tijdswinst. En we nemen graag delen van het werk over, bijvoorbeeld bij het verkrijgen van de vergunningen. We weten wat we afspreken, en de opdrachtgever weet dat ons woord échte waarde heeft.Diensten:
aanbouw, Herbouw, verbouwen

Specialisatie:
Dakkapel, fundering, Kelder, Kozijnen, Restauratie, Schilderwerk, timmerfabriek, Vloer