Selecteer provincie

UFA Bouw

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Westhavenweg 47
1042AL Amsterdam
Noord-Holland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus20590, 1001NN, Amsterdam
info@ufabouw.nl

http://www.ufabouw.nl

Wat wij doen:
UFA Bouw bouwt in het heden met alle kennis van het verleden. UFA Bouw is een Amsterdams gevestigd aannemersbedrijf dat zich onderscheidt door Klantgerichtheid, Professionaliteit, Flexibiliteit en Service.

Ons bouwteam bestaat uit zeer hoog gekwalificeerde vakmensen. Met onze interne organisatie zijn wij in staat elk bouwproject tot een goed eind resultaat te brengen. Een sterk bedrijf dat hecht aan langdurige relaties en continuïteit en de opdrachtgever altijd centraal stelt.

Kwaliteit en ambachtelijkheid

UFA Bouw is ouderwets in de zin dat kwaliteit en ambachtelijkheid bij ons zwaar tellen. Bij UFA Bouw werken uitsluitend vakmensen die borg staan voor een kwalitatief goed product en optimale dienstverlening. UFA Bouw is tegelijk ook jong en modern. Wij zijn dynamisch en hebben een eigentijdse bedrijfsaanpak. UFA Bouw staat altijd open voor nieuwe invloeden en innovatie. Wij zijn een erkend leerbedrijf, aandacht voor opleiding en scholing past helemaal in de filosofie van UFA Bouw.

Zakelijk
Als het gaat om kleinschalig nieuwbouw, verbouw, renovatie of onderhoud van woningen, wooncomplexen, kantoren en/of bedrijfsgebouwen dan bent u bij UFA Bouw aan het goede adres. Want daarmee heeft u direct toegang tot alle disciplines en specialisaties. Van eenvoudige kantoor renovatie tot een compleet nieuw bedrijfsgebouw, wij doen dat met kennis en ervaring, met de juiste mensen, veelzijdig en vertrouwd.

Wij werken aan kleine en grote projecten voor bedrijven, overheid, semi overheid, beleggers en woningcorporatie, afgestemd op uw specifieke wensen rekening houdend met alle financiële en technische randvoorwaarden en in een prima prijs/kwaliteitverhouding.

Particulier
Stel: u heeft een stuk grond en u wenst daarop uw droomhuis te realiseren, of u wilt een garage, aanbouw, dakkapel of een scheidingswand verplaatsen, een scharnier vervangen, een keukenkastje repareren u noemt het maar op. In dergelijke situaties bent u bij UFA Bouw aan het juiste adres.

Wij hebben de disciplines voor al deze werkzaamheden in huis kleinschalig of grootschalig, onderhoud, renovatie, restauratie, nieuwbouw, en/of een uitbreiding. Wij doen het met kennis, jarenlange ervaring en vakmanschap.Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Restauratie, aanbouw, uitbouw, utiliteitsbouw, verbouwen

Specialisatie:
Dakkapel, Dakterras, Funderingsherstel, dakkapellen, garage, kantoor, souterrain, woningbouw, woningen

Aangesloten bij / Certificering:
Erkend leerbedrijf aangesloten bij: Fundeon, SSP Amsterdam, Bouwtalent