Selecteer provincie

Leest Bouwmaterialenhandel De 0499-373796: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Sint-Oedenrodeseweg 5
5681PH Best
Noord-Brabant
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Uw specialist in dakgerelateerde bouwmaterialen. van dakelement tot dakpannen, van dakgoten tot complete dakrenovaties. Kijk gerust eens rond op onze website voor meer informatie.

De Leest-van Rooij dakwerken.
Bent u op zoek naar een specialist in dakwerken. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. In samenwerking met van Rooij dakwerken hebben we een nieuwe website gelanceerd die geheel in het teken staat van ons brede scala aan disciplines op het gebied van dakwerkzaamheden.

Op zoek naar dakpannen, nieuw of gebruikt?
Dakpannen heb je in vele soorten en maten. Wij leveren alle nieuwe dakpannen van fabrikanten als Janssen-Dings, Narvik en Pottelberg, maar hebben daarnaast ook een zeer uitgebreid aanbod gebruikte dakpannen op voorraad.

Een bestaand dak renoveren.
Als uw oude dak aan een onderhoudsbeurt toe is bent u bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen uw complete dakrenovatie! Als u uw dakpannen vernieuwd kunt u de mogelijkheid om uw dak te isoleren ook overwegen. Een geïsoleerd dak verdient zich zelf terug en verhoogt uw wooncomfort. Binnen enkele dagen kunnen wij uw huis voorzien van nieuwe isolatieplaten en nieuwe dakpannen en werken uw gehele dak tot in detail af.

Tevens bij de Leest! Dakkapellen op maat!
In onze werkplaats zijn wij begonnen met het vervaardigen van hoge kwaliteit dakkapellen. We maken ze in elke gewenste uitvoering naar de specifieke wensen van de klant. Het voordeel is dat we bij elk weertype door kunnen werken aan de op maat bestelde dakkapel(len). Het plaatsen van de dakkapel(len) is in een dag mogelijk. Zo heeft u geen overlast tijdens de bouw en kunt u na plaatsing direct genieten van de verkregen extra ruimte.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 18:00
Dinsdag : 09:00 - 18:00
Woensdag : 09:00 - 18:00
Donderdag : 09:00 - 18:00
Vrijdag : 09:00 - 18:00
Zaterdag : 09:00 - 14:00
Zondag : geslotenDakmaterialen:
Dakkapel, Dakpannen

Soort materialen:
Beton

Objecten:
Dak

Diensten:
Renovatie