Verkoelen Dakdekkersbedrijf Weert BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Celsiusstraat 19
6003DG Weert
Limburg
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


Postbus10173, 6000GD, Weert
http://www.verkoelen.nl

http://www.verkoelen.nl

Wat wij doen:
Verkoelen, dakspecialisten uit Weert sinds 1922 introduceert u met plezier én gepaste trots in onze wereld van dakbedekking, dakpannen, dakkapellen en dakgoten. Wij laten u onze specialismen zien als het gaat om leien dakbedekking, bitumen dakbedekking, koperen daken, zinken daken en folie daken.

Wij zijn echter méér dan een dakdekkerbedrijf: Partner, Regisseur, Adviseur en Organisator voor onze opdrachtgevers. In het vervullen van al deze verschillende rollen voor onze relaties, zijn twee zaken zo solide als een dak op een huis: Wij behartigen úw belangen en hebben ons oog altijd gericht op een effectieve samenwerking.

Onze bedrijfsfilosofie is een kwestie van mentaliteit. Duidelijke communicatie, no-nonsense uitstraling en betrouwbaar partner zijn. Wij zijn met name betrokken bij grotere projecten. We werken veel samen met en voor overheidsinstanties, projectontwikkelaars, woningcorporaties, zorginstellingen en particuliere onroerend goed beheerders.

Een unicum in de dakdekkerswereld, het Infocenter van Verkoelen. Het Infocenter is gevestigd in ons bedrijfspand op industrieterrein Kampershoek in Weert.
In het Infocenter zijn vele mogelijke materialen die toepasbaar zijn voor dakbedekking, overzichtelijk uitgestald. U kunt zich overtuigen door te zien, te voelen en te ervaren. U krijgt zo een goed beeld van de vele mogelijkheden als het gaat om dakbedekking.

Als één van de initiatiefnemers maakt Dakspecialist Verkoelen Weert, deel uit van een landelijk netwerk van dakdekkers. Dit netwerk van dakspecialisten zorgt dat op een professionele wijze het onderhoud en beheer van daken wordt verzorgd. Dakbehoud Nederland investeert voortdurend in de opleiding van haar mensen. Zij doet meer dan alleen het schoonmaken en repareren van daken. Dakbehoud Nederland zorgt dat kundige mensen uw dak periodiek inspecteren, risico-inventarisaties maken en zorgen voor een langetermijnplanning voor uw dakonderhoud. Voorkomen is nog altijd beter dan genezen!Service:
24-uurs service, Weekendservice

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakrenovatie, Dakrestauratie, Energiedak en zonnepanelen, Lood-,Koper en zinkwerken, Groendaken

Specialisatie:
Dakplaten, Gevelbekleding

Aangesloten bij / Certificering:
Het Hellende Dak, NDA Nederlandse Dakdekkers Associatie, Nederlandse Vereniging van Leidekkers, ISO 9001, ISO 14001, VCA**, SC 530, BRL4702, BRL 5212, BRL 5213, KOMO, IKOBKB, , Zinkmeesters, Dakmeester, Dakmerk, Fundeon Erkend Leerbedrijf