Hoekstra Bouw BV

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Industrieweg 32
9804TG Noordhorn
Groningen
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


http://www.hoekstrabouw.nl

Wat wij doen:
Hoekstra Bouw b.v. richt zich op de markt van nieuwbouw, verbouw, restauratie, renovatie en onderhoud, voor zowel particuliere als zakelijke opdrachtgevers.

Onze dagelijkse werkzaamheden voor particuliere opdrachtgevers bestaan uit alle voorkomende verbouwingen in en rond de woning; van het herstellen tot het renoveren van een badkamer, van het repareren tot het vervangen van kozijnen, van het uitbreiden van een woning tot een nieuwbouw woning. Tevens hebben wij ruime ervaring in verbouw en nieuwbouw van bedrijfsruimtes, zoals kinderdagverblijven, banken, winkels, zorginstellingen etc.

Om onze klanten optimaal van dienst te kunnen zijn, bieden wij een 24-uurs service voor acute bouwkundige problemen.

Hoekstra Bouw b.v. beschikt over een ruime werkplaats waar onder andere kozijnen, ramen, deuren, geprofileerde lijsten en prefab elementen worden gemaakt. Door een gedegen voorbereiding in de werkplaats kunnen de werkzaamheden op het project op een efficiënte wijze worden gerealiseerd.

Hoekstra Bouw b.v. is ISO 9001 en VCA gecertificeerd, wat inhoudt dat wij voldoen aan eisen betreffende kwaliteit, veiligheid en milieu. Ook wordt de vakbekwaamheid en scholing van de medewerkers voortdurend getoetst.

Hoekstra Bouw b.v. is aangesloten bij ‘Bouwgarant’; deze stichting richt zich vooral op kwaliteit, vakmanschap, garantie en betrouwbaarheid. Immers, om een verbouwing, klein of groot, te laten slagen, is er veel belang bij een goede samenwerking, een vertrouwensband en vooral een goede communicatie tussen opdrachtgever en aannemer.Service:
Advies, Offerte

Diensten:
Aanbouw

Specialisatie:
Dakkapel, Keuken, Deuren, Kantoor, Ramen, Veranda

Aangesloten bij / Certificering:
BouwGarant, ISO 9001, VCA