Putten Bouw en Onderhoud Van 033-2572900: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Nijkerkerveenweg 6
3871KL Hoevelaken
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
In de bouw kom je verschillende bedrijven met verschillende werkwijzen en prijzen tegen. Je hebt bedrijven die voor een 6 gaan en bedrijven die een 10 willen halen op een klus. Je kunt kiezen voor minder kwalitatieve materialen en materialen waar je meer voor betaalt en die ook langer meegaan. Ook let het ene bedrijf meer op details, netheid en een schone bouw dan het andere. Wij streven altijd naar een 10 en zullen net werk afleveren met kwalitatieve materialen. Een prettige werksfeer tussen ons en de klant staat gedurende het hele bouwtraject vooropgesteld.

Van Putten Bouw en Onderhoud beschikt over een vaste ploeg onderaannemers die het loodgieters-, dak-, electriciteits-, metsel-, stuc-, en voegwerk vakkundig en snel voor u uitvoeren. Ook voor het ontwerpen van bouwtekeningen en de benodigde bouwvergunning zijn wij u graag van dienst. Het prettige voor de klant is dat deze de hele bouw 1 aanspreekpunt heeft en zelf geen contact hoeft te onderhouden met de onderaannemers.

U kunt bij ons terecht voor de volgende werkzaamheden:

- nieuwbouw
- verbouw
- renovatie
- restauratie
- leveren van zonwering
- leveren van sanitair
Openingstijden:
Maandag : 08:00 - 17:00
Dinsdag : 08:00 - 17:00
Woensdag : 08:00 - 17:00
Donderdag : 08:00 - 17:00
Vrijdag : 08:00 - 17:00
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenDiensten:
Aanbouw, Advies, Badkamers, Beglazing, Dakopbouwen, Deuren afhangen, Hang- en sluitwerk, Onderhoud, Renovatie, Reparatie, Sanitair, Uitbouwen, Verbouwen, Zonwering

Soorten timmerwerk:
Badkamerkastjes, Dakkapel, Deuren, Inbouwkasten, Interieur, Kasten, Keukenkastjes, Kozijnen, Lambrisering, Terrasoverkapping, Trappen, Veranda

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Bouwbedrijf, Onderhoudsbedrijf