Böhmer Bouwbedrijf K ten

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Hullenbergweg 8
6721AN Bennekom
Gelderland
Telefoonnummer
Website
-
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Bouwbedrijf K. ten Böhmer te Bennekom is in 1959 opgericht door Jac Haze. Het was toen een eenmansbedrijf waar Karel ten Böhmer van 1965 tot 1970 werkzaam was als timmerman.

De jaren van 1970 tot 1977 heeft Karel, tijdens zijn bouwkundige opleiding, bij verschillende grote aannemersbedrijven gewerkt zoals Kinkelder Arnhem en Rijnbouw Dieren als werkvoorbereider, calculator en uitvoerder.

Na het overlijden van Jac Haze in 1977 heeft de familie Haze Karel benaderd om de zaak over te nemen. Dit heeft hij met beide handen aangepakt en in september 1977 werd Karel dan ook eigenaar van Bouwbedrijf K. ten Böhmer te Bennekom.

In de loop der jaren heeft hij grote en kleine bouwwerken uitgevoerd voor diverse opdrachtgevers zoals o.a. rijksinstellingen, gemeentes , diverse beheersmaatschappijen, winkelketens en particuliere opdrachtgevers.

Karel fungeerde meestal als hoofdaannemer en zijn werkzaamheden bestonden uit de organisatie c.q. bouwbegeleiding en de uitvoering.

Het bouwbedrijf is gespecialiseerd in kleine en grote verbouwingen, renovatie en onderhoud. In het bedrijf is veel kennis en ervaring aanwezig en Karel heeft een bijzonder klantgerichte aanpak. Hij denkt met je mee in een gepaste oplossing voor al uw bouwwerkzaamheden, groot of klein.Service:
Gratis offerte

Toegankelijkheid:
Begane grond

Type bouwproject:
Aanbouw, Bouwbedrijf, Dakkapel, Kleine verbouwingen, Kozijnen, Project aannemer, Woning

Diensten:
Aanbouw, Advies / bouwadvies, Nieuwbouw, Projectbouw, Uitbouw, Verbouw

Doelgroep:
Particulieren