Selecteer provincie

Beek Timmer- en Onderhoudsbedrijf P van

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Valleiweg 7
6721NX Bennekom
Gelderland
Telefoonnummer
e-mail
info@aannemerpetervanbeek.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving


0318-503112

fax : 0318-503444

Wat wij doen:
Timmer- en onderhoudsbedrijf Peter van Beek is de timmerman voor u als particulier en het bouwbedrijf voor u als ondernemer. Onze specialiteit was, is en blijft de timmerbouw. Maar daarnaast doen wij alles op het gebied van nieuwbouw, aanbouw, verbouw en onderhoud. Wij zijn dus niet alleen timmerman, maar ook stucadoor, tegelzetter en nog meer. U schakelt ons onder andere in voor het plaatsen van de dakkapel, het verbouwen van de badkamer en het maken van de terrasoverkapping.

Van ontwerp tot uitvoering bij aannemer Peter van Beek.
Als aannemer zijn wij in staat om voor u het gehele traject te verzorgen: het ontwerp, de voorbereiding en de uitvoering. Bij het ontwerp nemen wij u mee in de wereld van 3D. Met ons tekenprogramma presenteren wij het ontwerp aan u, inclusief de maatvoering. Bovendien werken wij in kleur. In één oogopslag krijgt u een duidelijke impressie hoe uw project eruit ziet.

Als bouwbedrijf zijn wij niet thuis in alle facetten. Om ons heen hebben wij een vaste kring van gespecialiseerde ondernemers en zzpers. Door een goede organisatie en een juiste planning bewaken wij de gang van zaken van begin tot eind. Wij zijn het centrale aanspreekpunt voor u.

Van stucadoor tot steigerverhuur.
Als aannemer doen wij naast nieuwbouw, aanbouw en verbouw, en onderhoud nog meer. Wij zijn ook uw stucadoor. Zelfs voor steigerverhuur en verreiker verhuur bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u meer weten over de mogelijkheden bij ons of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op. Uw bouwbedrijf staat voor u klaar.Service:
Gratis offerte, steigerverhuur en verreiker verhuur

Diensten:
Aanbouw, Aanleg, Advies, badkamer renoveren, Binnenschilderwerk, Buitenschilderwerk, Gevelreiniging, hemelwaterafvoer herstellen, Installatie, Isoleren, Loodgieterswerk, Metselwerk, nieuwbouw, aanbouw, Onderhoud / onderhoudswerkzaamheden, Onderhoudscontract, ontwerp, Projectontwikkeling, Renovatie, Reparatie, Restauratie, steigerverhuur, stucadoor, stucadoor, tegelzetter, Stucwerk, Tegelwerk, terrasoverkapping, timmerbouw, Timmerwerk, verbouw en onderhoud, Verbouwing, Verkoop, Vervangen

Objecten:
Badkamer, Dakkapel, Dakraam, Kozijnen, Nieuwbouw, Woning

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Soort aanbieder:
Bouwbedrijf, Onderhoudsbedrijf

Contractvorm:
Jaarlijks