Selecteer provincie

Ad Dompeling Bouwbedrijf en Montage

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Marsweg 15
8938AM Leeuwarden
Friesland
Telefoonnummer
e-mail
jan@dompelingbouw.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Verbouw
Onze jarenlange ervaring als aannemer in het realiseren van nieuwbouwwoningen heeft geleid tot schitterende resultaten. Door heel Leeuwarden/Friesland vindt u woningen gebouwd door Dompeling Bouwbedrijf & Montage.

Wij bouwen van standaard tot uiterst luxe woningen. Het interieur van uw woning kan compleet naar wens gebouwd worden. Er zijn diverse mogelijkheden wat betreft het interieur, u kunt hierbij denken aan (luxe) binnendeuren, (design) radiatoren, vloerverwarming en in/opbouw spots. Ook het bouwen van compleet naar uw smaak ingerichte badkamers en toiletruimtes is mogelijk. Wij hebben ook ervaring met met het bouwen van kelders die geschikt zijn voor diverse doeleinden, zoals voor een zwembad, sauna, solarium of ontspannings ruimte.

Renovatie

U zoekt een aannemer omdat uw huis toe is aan een grondige renovatie of wilt u gewoon een nieuwe look? Ook daar kunnen wij u mee helpen. Voor kleine en grote projecten bent u bij Dompeling Bouwbedrijf & Montage aan het juiste adres.

Zijn uw kozijnen verrot of in slechte staat, wij vervangen ze zonder moeite voor compleet afgewerkte kunststof of houten kozijnen. Ook voor het plaatsen of vervangen van gipsplafonds en wanden draaien wij onze hand niet om. Het vervangen van niet geïsoleerde daken naar geïsoleerde daken kunnen wij ook voor u realiseren. Hierbij is het ook mogelijk om uw oude dakpannen te laten vervangen voor nieuwe.

Ook het ombouwen van bijvoorbeeld uw zolderruimte naar slaapkamer, inclusief het plaatsen van trappen en dakramen, is mogelijk.
Bij Dompeling Bouwbedrijf & Montage zijn we al meer dan 17 jaar gespecialiseerd in diverse verbouw werkzaamheden in om Leeuwarden en de provincie Friesland.

van trappen en dakramen, is mogelijk.

Onze specialiteit is, dat we in principe erg veelzijdig zijn en er eigenlijk geen nee bij ons te koop is.

Al met al zijn wij van Dompeling Bouw- en montage uit Leeuwarden een allround bedrijf met zeer uitgebreide ervaring.Openingstijden:
Maandag : 07:30 - 18:00
Dinsdag : 07:30 - 18:00
Woensdag : 07:30 - 18:00
Donderdag : 07:30 - 18:00
Vrijdag : 07:30 - 18:00 Service:
bouwaanvragen, bouwtekeningen, Geen voorrijkosten, gratis advies, Gratis offerte, Online offerteaanvraag

Toegankelijkheid:
Begane grond, Honden toegestaan

Type bouwproject:
Aanbouw, Badkamer, badkamers/toiletruimtes, bouwtekeningen/bouwaanvragen, Dakkapel, Dakrenovatie, Garage, garages/bijkeukens, Haard, Heiwerkzaamheden, Herbouw, Houtskeletbouw, Kantoor, Kozijnen, kunststof/houten kozijnen, kunststof/houten schuifpuien, Metselwerk, Plafond, renovatie/onderhoud, Schadeherstel, Serre, serre s, Tegelwerk, Timmerwerk, Trappen, Uitbouw, Woning, zolderverbouw

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Nieuwbouw, Onderhoud, Renovatie, Verbouw, Woningbouw

Betalingsmogelijkheden:
termijn betalingen, naarmate de werkzaamheden vorderen, alle voorkomende schade, Gespreid betalen, Bank / giro overschrijving