Selecteer provincie

Kocks Rietdekkersbedrijf 06-55818364: Kosten & Prijzen afwerken houten of kunststof daken of Nokverhoging inclusief montage, Lekkage zink dak? informeer bij de offertes welke Vergunning eventueel nodig zijn bij installeren.

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Wilhelmsweg 76
7814VG Emmen
Drenthe
Telefoonnummer
e-mail
-
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Wat wij doen:
Rietdekkersbedrijf

Een rieten dak op uw woning, carport of tuinhuis is natuurlijk eens in de zoveel jaar aan vervanging toe. Heeft u een rieten dak dat toe is aan renovatie? En zoekt u een betrouwbaar rietdekkersbedrijf voor de klus? Rietdekkersbedrijf C. Kocks is een klein bedrijf met jarenlange ervaring in het vak.


Wat is een rietdekkersbedrijf?
Een rietdekkersbedrijf is speciaal gericht op het werken met riet. Riet is een natuurproduct. Deze plantsoort groeit het beste in zoet en arm water. Nederland produceert ongeveer 25% van het door ons gebruikte riet. Het riet dat geschikt is voor dakdekking is eenjarig riet. Rietdekkersbedrijf C. Kocks werkt uitsluitend met het beste riet. Het kan per klus verschillen welk soort riet dit is. Zo vraagt een schuin dak om ander soort riet als een vlakke rietenwand. Het rietdekkersbedrijf legt compleet nieuwe rieten daken. Het rietdekken is een echte ambacht en al meer dan 600 jaar oud. Niet iedereen kan zomaar een rieten dak plaatsen. Het rietdekken gebeurt bijna helemaal handmatig. De enige machines die gebruikt worden zijn een accuboormachine, een heggenschaar en soms een lift.Service:
Gratis advies, Gratis offerte

Doelgroep:
Bedrijven, Particulieren

Diensten:
Dakafwerking, Dakdekken, Dakinspectie, Daklekkage, Dakonderhoud, Dakreiniging, Dakrenovatie, Dakreparatie, Dakrestauratie

Specialisatie:
Boeidelen, Rieten dak / rietdekker, Dakkapellen, Constructies, Vlechtwerk