Selecteer provincie

Studio 72 Ontwerp en Bouwkunde

✅ TIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Details

Adres
Eendrachtsstraat 1
1815SL Alkmaar
Noord-Holland
Telefoonnummer
e-mail
info@studio72.nl
Beoordeling
Gemiddeld: 0
Aantal beoordelingen: 0
Jij beoordeelde Nog niet beoordeeldTIP: ( Vergelijk altijd voordat u koopt ):
Prijzen Dakkapel Leveranciers | Bespaar Tot 40%‎

Gegevens onjuist of niet volledig? Wijzig gegevens Bedrijfsgegevens verwijderen

Omschrijving

Ook voor al uw bouwkundig tekenwerk

Wat wij doen:
studio72 | ontwerp en bouwkunde

Het uitgangspunt van studio72 is om elke opdracht, op alle schaalniveaus, als een uniek project te beschouwen. Binnen of buiten, groot of klein, particulier of zakelijk, zelfstandig of freelance.

De ontwerpen onderscheiden zich door frisse eigentijdse vormgeving, die het beste aansluit bij de wensen van de opdrachtgever, de functie en de omgeving van het gebouw. Materiaalgebruik en kleuren zijn een belangrijk onderdeel bij een ontwerp. Echtheid en de kleur van materialen geven een project haar karakter en worden per opdracht bepaald.

In de ontwerpen denkt studio72 verder dan alleen de vormgeving. Het gebruik ervan moet een genot en belevenis zijn.Over Peter Bjorn Rol

Peter Bjorn Rol (1971) is het gezicht achter studi072 | ontwerp en bouwkunde. Zelfstandig en freelance werkend als ontwerper, 3d-impressionist en bouwkundig tekenaar aan projecten op alle schaalniveaus.

Als ontwerper en bouwkundig tekenaar heb ik sinds 1993 een brede werkervaring opgedaan bij diverse architectenbureaus. Eind 2011 ben ik gestart met studio72, waar ik als zelfstandige werk aan groot- en kleinschalige projecten in de particuliere en zakelijke sector. Hieronder vallen zowel ontwerp- als bouwtechnische tekenwerkzaamheden.

Daarnaast werk ik op freelance basis voor architecten- en ontwerpbureaus. Als er een frisse kijk op ruimte nodig is, kan ik u van dienst zijn.Openingstijden:
Maandag : 09:00 - 17:30
Dinsdag : 09:00 - 17:30
Woensdag : 08:30 - 17:30
Donderdag : 09:30 - 17:30
Vrijdag : 09:00 - 17:30
Zaterdag : gesloten
Zondag : geslotenService:
Alleen op afspraak, Gratis offerte, Vergaderruimte beschikbaar

Toegankelijkheid:
Begane grond, Toegankelijk voor rolstoelen

Specialisme:
Bedrijfshallen, Bedrijfspand, Bouwaanvraag, Dakkapel, Exterieur, Interieur, Kantoren, Nieuwbouw, Ontwerp, Uitbreiding, Verbouw, Verbouwing, Woningen

Doelgroep:
Bedrijven

Producten:
Bouwtekening

Soort aanbieder:
Ontwerpbureau